2019-05-03 05:11:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma érzelmei intenzitása még önt is zavarba hozza

Napi horoszkóp május 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr-Hold együttállás ma az első sorsterületén, előhívja önből a gondolkodás és az érzelmi mélység összhangját. Szellemileg friss és alkalmazkodó, remek alkalom kapcsolatai javítására, ma egyébként is mindenkivel szívesen szóba elegyedik, mások pedig értékelni fogják az őszinteségét.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Önbizalma és szakértelme kedvező benyomást tesz kollégáira, ne várja azonban, hogy a többiek is lépést tudnak tartani önnel, hiszen ma ön hatalmas teherbírással rendelkezik. Kihívásként fogad bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát, amivel szembekerül.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jó alkalom ez a mai, hogy egészen más módon közelítsen meg egy régi problémát, mint ahogy azt eddig tette, ez most a felfedezések és az izgalmas kihívások pillanata. Régi barátaival ismét felveheti a kapcsolatot, akik lélegzetelállító új gondolatokat ébreszthetnek önben. Még a régi ismerősei részéről is érhetik meglepetések ma önt.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Konzervatív és óvatos hozzáállása jó szolgálatot tehet az aprólékos munkavégzésnél, de hiányozhat önből a kellő áttekintés, ami pedig a hosszú távú tervek készítéséhez nélkülözhetetlen.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma sokkal jobban megértheti önmagát, és tudja, hogy mit akar. Felismeri, hogy akkor viheti a legtöbbre, ha másokkal együttműködik, következésképpen üzleti tárgyalásai ma bizonyára kedvezően alakulnak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Itt az ideje, hogy leásson a társkapcsolati problémáinak gyökeréig. Arra fel kell készülnie, hogy hatalmi harcokba rángatják ma bele, olyasmire próbálják rávenni, ami nincs ínyére.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma könnyedén megy a kommunikáció mind szellemi, mind érzelmi szinten, alkalmas pillanat érzelmei tolmácsolására bármely kapcsolatában, ezáltal közelebb kerülhet környezete jobb megértéséhez.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr az ön hatodik sorsterületén megkönnyíti kollégáival a megbeszéléseket, olyan dolgokban is sikerül egyezségre jutniuk, amit máskor szörnyen nehéznek talált. Rá kell szorítania magát, hogy olyan témákat vegyen elő, amelyek igen nagy jelentőséggel bírnak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Új élményekre vágyik, és igazán mehetnékje van, fogja hát magát és utazzon el, ha lehet. Egy utazás ilyenkor az ismeretszerzés legideálisabb módja, jól fogja magát érezni és minden bizonnyal rengeteg élménnyel lesz gazdagabb.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érdemes fontolóra venni életmódjában kisebb változtatásokat, családja is erre kéri önt. Legyen nyitottabb a javaslatukra, nagyobb egyensúlyt kell teremtenie a családdal töltött idő és hivatása között.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ideje elgondolkodni önmagáról és szándékairól, minden problémát beszéljen meg partnerével. Zaklatott lelkiállapotát fecsegéssel leplezi, ez némi feszültséget jelent, de ez csak serkenti a gondolkodást.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma érzelmei intenzitása még önt is zavarba hozza, viszont az őszinte beszélgetés elengedhetetlen egy kapcsolat kiegyensúlyozott működéséhez. Ne legyen zavarban ettől!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: